Soul

Ademcoaching

geef jezelf lucht

Ademen. Je doet het iedere dag.

Ben je je bewust van ademhaling?

 

Bewust ademen levert heel veel voordelen op op het gebied van gezondheid. Er komt letterlijk meer ademruimte en daarmee meer ruimte om te leven en om te zijn wie je in werkelijkheid bent. Het is zo normaal om naar de sportschool te gaan om spieren te trainen. Maar de spieren die echt van levensbelang zijn, die van de adem, die trainen we amper. Er is nog heel veel te winnen en te halen door bewuster te zijn van jouw ademhaling.

Door yoga word je je bewuster van je ademhaling en van de opgebouwde spanning in ons lichaam. Om deze spanning te bevrijden, zijn er verschillende ademhalingstechnieken die jou kunnen helpen om te ontspannen, ontdekken en te ontmoeten. Een daarvan is verbonden ademen. Wat dat oplevert: meer rust in je hoofd en lichaam, minder pijnklachten, sneller herstel na bijvoorbeeld sporten, betere nachtrust.

 

Hoe zou het zijn als je samen leert leven met je adem om jezelf meer lucht te geven en vrij en ontspannen door het leven te gaan?

 

Onlangs bij Vera een ademsessie gedaan. Door de adem oefeningen en de rust die zij uitstraalt, kwam ik al snel in een diepe ontspanning. Een aanrader om jezelf eens cadeau te geven als je meer rust in je leven wilt brengen. En ook heel fijn dat ze dan bij je thuis komt met haar mat. Zo kun je na afloop echt nog even doorgaan met ontspannen. Dank je wel, Vera

Ingrid

Investering in jezelf

€100 per sessie
(duur 120 minuten)
Kruiden voetenbad & Thee
Massage - Lomi Lomi/ Ayurvedisch
of
Energetic Facelift + gezichtsmassage
Rust & Thee
 

Dagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Tijd: ochtend - middag - avond
Locatie: Ede, adres ontvang je per mail

Tikkie

Je ontvangt een betaalverzoek via gsm/whatsapp of mail

Bankoverschrijving

NL77KNAB0255487983 tnv Connectyin