CONTACT - laten we thee drinken

Leuk van je te horen!

Laten we thee drinken...

Om elkaar wat beter te leren kennen, stel ik voor om voor de duur van het drinken van een kop thee (of koffie) te (video)bellen. Zo kunnen we invoelen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Vul het contactformulier in en als het nodig en passend is, plannen we een thee afspraak in. Deze optie gaat op voor mensen die echt met mij op reis willen om hun Ikigai te vinden of mensen die willen samenwerken.

Heb je iets niet kunnen vinden op de website?

Ik hoor graag hoe en waarmee ik je helpen kan om het antwoord op jouw vraag/vragen te vinden. Hier komen we over het algemeen via e-mail wel uit. Bekijk lestijden & tarieven en huisregels voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Op zoek naar een gastspreker of workshopgever in jouw bedrijf of (zorg/onderwijs)instelling voor bijvoorbeeld teambuilding of teamuitje? Of voor op een beurs, festival of evenement?

Graag kom ik vertellen en laten ervaren wat zelfzorg, breinkennis en ontspanning voor meerwaarde kunnen zijn om zo werkgeluk, productiviteit, creativiteit, communicatie en efficiëntie te verhogen en te verbeteren waardoor stress, ziekteverzuim en uitval kunnen dalen.

Heb je een idee om samen te werken en krachten te bundelen?

Ik hoor graag van je en wie weet drinken we binnenkort offline of online (bv via skype, zoom of whatsapp videogesprek) een kop thee.

Adressen van alle locaties

EDE

* Ahimsa Yoga - Stationsweg 60, Ede - filmpje op Youtube

* Tula Yoga - Grotestraat 94, Ede - website Tula

* Premium Health Club - Hoorn 86/88, Ede - website PHC

LUNTEREN

Het Witte Kerkje - Dr. Kimmijserlaan 28, Lunteren

Contact

Vera Develing

      

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

       Ede

​​

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • SoundCloud - White Circle

© 2016-2020 by Vera Develing // Connectyin