Lomi Lomi

ontspanningsmassage

Lomi Lomi is het Hawaïaanse woord voor massage en maakt deel uit van een grotere inheemse Hawaïaanse traditie van genezing en natuurlijke lichaamsverzorging. Deze massagevorm ontspant het lichaam en geeft een bijdrage aan het hervinden van evenwicht in lichaam en geest. Ook voor degene die de massage geeft!

Het doel van Lomi Lomi is het losmaken en weer laten stromen van energie die is gaan vastzitten. Deze blokkades kunnen onrust en ziekten veroorzaken en Lomi Lomi helpt de blokkades te bevrijden. Hierdoor kan er bijgedragen worden aan het herstel van het gevoel van gezondheid, ontspanning en liefde. Het is een massage gericht op heling en transformatie in een veilige bedding.

Duur: 90 minuten

In overleg op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Investering in jezelf: €85

Wat een cadeau om een Lomi Lomi massage van Vera te ontvangen! Haar zorgvuldigheid, aandacht, rustige tempo en warme handen lieten me ontspannen en ervaren dat ik thuis kon komen in mijn lichaam. Mijn gevoel van veiligheid werd vergroot, en ik kon voelen hoe de energie vrijer door mijn lichaam kon stromen. Heel voedend en bekrachtigend, een aanrader!

Ontvang gratis meer rust & ontspanning
  • YouTube
  • SoundCloud - grijze cirkel
Contact

Vera Develing

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

       Ede en Oosterbeek

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

© 2016-2020 by Vera Develing // Connectyin