Lomi Lomi massage

ontspanningsmassage uit hawaii

Lomi Lomi is het Hawaïaanse woord voor massage en maakt deel uit van een grotere inheemse Hawaïaanse traditie van genezing en natuurlijke lichaamsverzorging. Deze massagevorm ontspant het lichaam en geeft een bijdrage aan het hervinden van evenwicht in lichaam en geest. Ook voor degene die de massage geeft!

Het doel van Lomi Lomi is het losmaken en weer laten stromen van energie die is gaan vastzitten. Deze blokkades kunnen onrust en ziekten veroorzaken en Lomi Lomi helpt de blokkades te bevrijden. Hierdoor kan er bijgedragen worden aan het herstel van het gevoel van gezondheid, ontspanning en liefde. Het is een massage gericht op heling en transformatie in een veilige bedding.

Duur: 90 minuten

In overleg op dinsdag, woensdag, donderdag

Investering in jezelf: €75

Boek t/m 23 juni de tweede behandeling voor de helft van de prijs (uiterlijke datum behandeling 16 juli 2020).

Wat een cadeau om een Lomi Lomi massage van Vera te ontvangen! Haar zorgvuldigheid, aandacht, rustige tempo en warme handen lieten me ontspannen en ervaren dat ik thuis kon komen in mijn lichaam. Mijn gevoel van veiligheid werd vergroot, en ik kon voelen hoe de energie vrijer door mijn lichaam kon stromen. Heel voedend en bekrachtigend, een aanrader!

Ontvang gratis meer rust & ontspanning
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Van harte welkom voor:
Contact

Vera Develing

      

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

       Ede

​​

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

© 2016-2020 by Vera Develing // Connectyin