• Vera

Excuses!


Lieve mensen, mijn excuses. Op de een of andere manier worden mijn blogs direct verstuurd, zonder dat ik daar weet van heb, noch wetende hoe het werkt. Mocht je hier niet van gediend zijn en mijn blogs niet op prijs stellen, meld je gerust af en als je wilt kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Graag deel ik kennis, ervaringen en meer met jou, maar ik snap het als het wat veel misschien ongepast is of dat je hier helemaal niet op zit te wachten. Zo wel, superfijn en ik wens van harte dat je er iets aan hebt en mee kunt voor jezelf.

De komende tijd zullen de blogs gaan over de verschillende -ity's, de weekend retraites als ook over enkele diagnoses die ik heb mogen ontvangen en waar ik mijn lessen uit leer (bijvoorbeeld fibromyalgie en de ziekte van lyme).

Wees welkom wanneer het past!

Ontspannen groet,

Vera


3 keer bekeken
Ontvang gratis meer rust & ontspanning
  • Facebook - grijze cirkel
  • YouTube
  • SoundCloud - grijze cirkel
Van harte welkom voor:
Contact

Vera Develing

      

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

       Ede

​​

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

© 2016-2020 by Vera Develing // Connectyin