• Vera

Namas-thee | Simplici-tea


Vorige week heb ik bij het thema "sincerity" in alle eerlijkheid toegegeven dat het me energietechnisch niet lukte om een theetje uit te zoeken dat bij het onderwerp paste. Super oprecht en ook deze week ga ik mee in het thema: "simplicity." Oftewel, ik maak het mezelf gemakkelijk om in alle eenvoud te kiezen voor dat wat er is op dit moment.

Een thee zonder tralala dus. En welke het is, dat kan per les verschillen. Niet om er de kantjes van af te lopen, noch uit nonchalance. Er zit thee in mijn tas en ik kijk ook ter plaatse wat er is. Er is thee. Dat is een ding wat zeker is. Laat je verrassen hoe fijn eenvoud kan zijn.

Heb je een thee tip? Of misschien een lievelingsthee?

Ik hoor het graag!

Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Koffie