Namas-thee | Even... uitrusten

Deze week een thee uit de lijn "Even..." van Pickwick. Ik heb gekozen voor "Even... uitrusten" omdat uitrusten, rust nemen, voor mij essentieel is. Nu ik herstellende ben van de ziekte van Lyme nog meer dan anders, maar ook als het herstel voorbij is.


Juist in rust, stilte en ontspanning voel ik weer wat er voor mij toe doet. Wat is belangrijk? Waar wil ik mijn energie en aandacht op richten en aan geven? En dat past voor mij ook heel goed bij het thema van deze week: "fixity" dat vrij vertaald standvastigheid, waardevastheid en doelgerichtheid betekent.


Neem de tijd om te rusten om te voelen wat jij belangrijk vindt en geef daar je liefde, tijd en aandacht aan. Want... waarom niet? Waarom kiezen voor ellende als het echt allemaal een stuk relaxter, vrolijker, gelukkiger en met meer gemak kan? :)


Lieve en ontspannen groet,

Vera

7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Mala

Contact

Vera Develing

      

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

       Ede

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • SoundCloud - White Circle

© 2016-2020 by Vera Develing // Connectyin