Nobility

De les van vorig week had het thema "nobility": Edelmoedigheid. Een levenshouding waarbij je vanuit je hart leeft en (door)geeft. Je hebt geen bijbedoelingen, bent vriendelijk, compassievol en vol lof en waardering naar anderen. Dat kan zijn in de vorm van een glimlach, vriendelijke blik, een helpende hand. Geef de schouderklopjes, warme handdrukken en knuffels maar aan jezelf zodat je voldoende opgeladen bent :)


Hoe zou je nog meer edelmoedigheid kunnen beoefenen of uiten?

Hoe kun je nog edelmoediger zijn?


En dan niet alleen naar anderen, maar juist ook naar jezelf. Wanneer je jezelf voldoende waardeert, liefdevol met jezelf omgaat, als het ware jezelf behandelt alsof je van adel bent... dan geef je het goede voorbeeld en volgt de rest vanzelf.


Dit houdt niet in dat je uit de hoogte komt, arrogant, hoger, beter dan de rest. Het is jezelf echt op waarde schatten en dat uitdragen. Jij bent goed genoeg, jij bent precies goed zoals je bent en mensen zitten op jou te wachten. Geen valse bescheidenheid meer, daar heeft niemand wat aan. Je plek weten en deze innemen. Neem jouw ruimte in en geef ook andere de ruimte hetzelfde te doen, dat volgt daar als vanzelf.


Wens jullie alle liefs, gezondheid, geluk en zo meer!

Liefdevolle en ontspannen groet, Vera

18 keer bekeken
Ontvang gratis meer rust & ontspanning
  • Facebook - grijze cirkel
  • YouTube
  • SoundCloud - grijze cirkel
Van harte welkom voor:
Contact

Vera Develing

      

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

       Ede

​​

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

© 2016-2020 by Vera Develing // Connectyin