Yin Yoga & kruinchakra

In onze reis langs de chakra's zijn we bij de laatste aangekomen. Tenminste, als je de reis van onder naar boven maakt. Het kruinchakra bevindt zich bovenop je hoofd. Met de huidige energieën kan het zijn dat je het daar voelt tintelen of kriebelen. Dat is wel wat ik de laatste tijd meer en meer ervaar.


Het is het chakra dat in verbinding staat met het Al. Noem het God, het Universum, de Bron, de Natuur of hoe jij het wilt noemen. Het is via deze weg dat we informatie als het ware kunnen downloaden uit een grote bibliotheek. Al wat je nodig hebt, is er al. Soms is het alleen lastig om er bij te kunnen komen of vergeet je dat deze mogelijkheid er is.


Door onder andere meditatie, yoga, meer in de natuur zijn, de juiste voeding kun je je weer meer openstellen en meer rust ervaren. Iedereen heeft mediamieke gaven, alleen kan de een er beter bij dan de ander. Het is voor iedereen weggelegd. Mocht je behoefte hebben aan het meer openstellen hiervoor, aan het jezelf meer energie kunnen geven en doorgeven, dan help ik je daar graag aan herinneren door een initiatie/sessie.


Jezelf meer uitlijnen, van boven naar beneden en weer terug. Helemaal in contact zijn met je lichaam, met jezelf, met de bron in jou. Alles laten doorstromen en weer in balans laten zijn. Daar was de les van vorige week op ingericht. Er is nog een les te gaan. Daarin gaan we een reis langs alle chakra's maken om jezelf nog meer rust, ruimte en aandacht te kunnen geven.


Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera

15 keer bekeken0 reacties
Contact

Vera Develing

      

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

       Ede

​​

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • SoundCloud - White Circle

© 2016-2020 by Vera Develing // Connectyin