Universele Liefdesenergie
Herinneringsdag
Reiki 1, Reiki 2 & meer

​Wat is Reiki?

Reiki is universele energie. Jij hebt het, ik heb het, iedereen heeft het en de een staat er meer mee in verbinding dan de ander. Door jezelf hieraan te herinneren, kun je een stap maken in het herstellen van jouw eigen zelfgenezend vermogen.

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Je hebt alles in huis wat nodig is en Reiki helpt je om dat ten gunste van jezelf in te zetten waardoor je meer rust en ontspanning ervaart.

Mijn Reis

Sinds 2018 heb ik de titel Reiki Master mogen ontvangen. Sindsdien heb ik me ook bekwaamd in andere vormen van energie zoals Mahatma en Shambala. Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer voor mij. Het is allemaal Energie, Liefde, Licht. En dat geef ik graag door aan degenen die zich daartoe geroepen voelen. Ik leg meer uit dan over Reiki alleen omdat er meer is. Wil je alleen over Reiki leren, dan verzoek ik je iemand anders te vragen jou de inwijding(en) te geven.

Wat zijn Herinneringsdagen?

Ik ben hier om mensen te helpen herinneren aan wie ze in werkelijkheid zijn en dus ook aan de kracht, het licht, de liefde die jij bent en in je draagt. Dat is waarom ik Herinneringsdagen in het leven heb geroepen. Zodat jij weer in je kracht kunt gaan staan en zijn wie je werkelijk bent.

Er zijn twee levels mogelijk. Deze heb ik opgesplitst in twee verschillende Herinneringsdagen waarop je initiaties ontvangt.

De eerste initiatiedag is gericht op het openen van jouw kanaal. Het gaat in eerste instantie om Jou en niet om anderen. Je leert een zelfbehandeling en leert ook hoe je anderen kunt behandelen met name op fysiek niveau. Je behandelt jezelf 21 dagen op rij om de energie te doen toenemen en integreren.

De tweede dag is gericht op het versterken van de energie. Je leert nu ook om op afstand te behandelen. Deze dag is 2 maanden na de eerste dag te volgen. Dit geeft jou voldoende tijd om te wennen en in kracht toe te nemen. Wanneer je al elders een initiatie hebt gehad en je wilt wel graag een tweede initiatie volgen, neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Op dit moment wijd ik niet in in Reiki 3. Daartoe voel ik me niet geroepen.

Je bent wel van harte welkom voor de eerste inwijding en de tweede inwijding in Reiki en andere energievormen.

Je bent van harte welkom voor een Herinnering!

We beginnen de dag met een kennismaking en uitleg over de energie, Human Design, Ho'oponopono en meer.

Daarna volgt de eerste initiatieronde. Na de lunch volgt een tweede initiatieronde.

Tijdens de dag ontvang en geef je een behandeling om meteen de energie te laten stromen en verankeren.

We sluiten de dag gezamenlijk af met een meditatie.

Praktische Informatie

Data: Kijk hier voor de mogelijkheden

Tijd: 10 tot ongeveer 16 uur inclusief Lunch

Minimaal 2 deelnemers en maximaal 6 deelnemers

Locatie: ontvang je per mail

Investering in jezelf: €199 per initiatiedag

Mocht jouw datum er niet tussen zitten en/of wil je deze dag bij jou organiseren, neem dan gerust contact met mij op.