Samen voor elkaar

Net op het moment dat je denkt alles gehad te hebben, de auto al stuk is en je sommige rekeningen niet meer kunt betalen, komt er een extra financiële tegenvaller...

Omdat het gewoonweg geen optie is dat mijn vriend zijn kinderen niet meer kan zien, bundelen wij onze gaven, talenten en krachten om samen nog meer ontspanning aan jou te geven.

Je bent van harte welkom voor...

Duo massage

Samen met je partner, vriend of vriendin, zus of broer, moeder of vader... Gelijktijdig ontvangen jullie een heerlijk ontspannen Ayurvedische massage.

Investering in jullie zelf: €150

4 handen massage

Het is al fijn om door twee handen gemasseerd te worden, dus wat gebeurt er als er door vier handen gemasseerd wordt!? Beide hersenhelften worden in werking gezet waardoor je in een nog diepere ontspanning kunt komen.

Investering in jezelf: €80

 

 

 

Duo Yin

Kom met 2 of 4 mensen naar mijn boshuisje om in paren Yin te beoefenen! Heel speels, diep ontspannend en je leert heel veel over communiceren en het aangeven van grenzen.

Data en tijd in overleg en op facebook

2 uur voor €55 samen

Yin XL met Reiki

Laat je onderdompelen in ontspannen yin houdingen terwijl je wordt voorzien van Reiki. Hierdoor gaat je zelfgenezend vermogen weer aan, geef je je immuunsysteem een boost en verhoogt je weerstand.

Data en tijd in overleg en op facebook

2 uur voor €30 per persoon en €55 samen

Ontvang gratis meer rust & ontspanning
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Van harte welkom voor:
Contact

Vera Develing

      

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

       Ede

​​

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

© 2016-2020 by Vera Develing // Connectyin