Synchroniciteit

Ik hou er van... Vanmorgen zat ik op de fiets richting mijn yogamat bij yollega Simone en passeerde de revue dat vandaag de eerste pilot van Breinbevrijding is gestart. En dat als je blijft denken wat je denkt, je blijft doen wat je doet, je leven dus ook hetzelfde zal blijven. Dat als je niet blij bent met het resultaat, je je denken en handelen kunt aanpassen omdat het anders blijft zoals het is. Je kunt niets veranderen aan de wereld om je heen en wel aan hoe jij de wereld van binnenuit ervaart. 

 

Het was precies dat wat Simone vandaag benoemde...

 

Wat heerlijk als alles in flow loopt. Jouw flow, jouw stroom. En of dat nu opwaarts, ertegenin of mee is, maakt niet uit. Laat de interpretatie maar over aan anderen en go with your flow. Dan is alles stromend, verbonden, in sync. Ik hou er van...

 

Namasté,

Vera

 

 

 

Delen op Facebook
Delen Twitter op
Delen op LinkedIn
Please reload

Ontvang de rust & ontspanning nieuwsbrief
  • YouTube
  • SoundCloud - grijze cirkel
Contact

Vera Develing

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

© 2016-2019 by Vera Develing // Connectyin