Vera Develing

Mijn naam is Vera (*1982, Ede) en via grote omwegen ben ik terug op mijn geboortegrond. Steeds als ik weer een reis heb gemaakt, kom ik hier terug. Blijkbaar heb ik hier nog iets te doen.

Jarenlang heb ik enorm veel spanning opgebouwd en toegelaten in mijn lichaam. Ik volgde de ene therapie na de andere. En ja, het hielp even, maar al snel kwamen de klachten terug. 

 

Tot ik Yin Yoga ontdekte. Nu kreeg ik en al wat ik had opgebouwd de kans te ontspannen. Het lukte om steeds dichter bij de wortel van de klachten komen. Yin Yoga helpt mij herinneren aan wie ik werkelijk ben en zo ontdekte ik mijn echte waarheid in mijzelf. Dit was wat ik nodig had en heb. Hier wilde en wil ik meer over leren.

De opgebouwde spanning van mijn extreem yange bestaan, uitte zich in de ene diagnose na de andere. Fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom (ook wel ME genoemd), enkele burn-outs, nekhernia's, depressie, carpaal tunnel syndroom en de ziekte van Lyme... om er maar een paar te noemen. Termen als HSP, hoogbegaafd en hooggevoelig zijn mij zeker niet vreemd en maken dat mijn brein anders bekabeld is en ik de wereld anders beleef.

 

Door te onderzoeken wat de achterliggende oorzaak van mijn pijn of last is, door te luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen heeft, dit te omarmen en mijn eigen waarheid te geloven, ben ik nu zo goed als klachtenvrij. Iedere keer weer herinner ik mijzelf aan wie ik werkelijk ben. Voorbij aan alle klachten, voorbij de "modder," al het denken, verhalen, illusies, idéfixen en patronen is er bij iedereen een prachtige parel met heel veel potentie aanwezig.​ En ik wil heel graag en met veel liefde voor mijn parel zorgen.

En dat is wat mij drijft: om mezelf steeds weer te herinneren aan die parel, aan de liefde, stilte en ontspanning in mij. Ik kies om licht te reizen, om niet alles in mijn rugzak mee te sjouwen en eronder gebukt te gaan. Ik kies ervoor op te ruimen, bagage te herpakken en te herwaarderen om zo nog meer rust, stilte en ontspanning te ervaren.

 

Dat gun ik jou ook! Je bent van harte welkom en neem gerust contact op om te kijken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen.  Op zachte, liefdevolle en transformerende wijze voorbij aan pijn, trauma, overtuigingen, gedachten... Op weg naar meer liefde voor jezelf.

Opleidingen vanaf 2015... voor de rest van mijn leven!

Yin Yoga
Yin Yoga

Yin Yoga TT 200u bij De NIeuwe Yogaschool in Amsterdam

press to zoom
Yoga Nidra
Yoga Nidra

Verschillende bijscholingen bij: - Yogacentrum De Haan, Bussum - Happy with Yoga, online - Ananda Yogacentrum, Ellecom

press to zoom
Ademcoach
Ademcoach

- Holistisch Ademcoach bij Heleen Ytsma, Herleva - InnerAxis Breathe to Heal bij Max Strom

press to zoom
Access Consiousness & Energiewerk
Access Consiousness & Energiewerk

Trainingen bij Marloes Valkering van Bewust Geluk / Energy in Motion: - Access Bars - Energetic Facelift - Shamballa New Paradigm Basic Master

press to zoom
Lomi Lomi
Lomi Lomi

Lomi Lomi bij Lotte Kaptijn van Praktijk uit Handen, Den Haag

press to zoom
Ayurvedische Massage
Ayurvedische Massage

Cursus bij Anand

press to zoom
Holistic Pulsing
Holistic Pulsing

Cursus bij Anand Let op: anders dan de foto doet vermoeden, vindt deze behandeling plaats met kleding aan, tenzij het onderdeel uitmaakt van Lomi Lomi of Ayurvedische massage.

press to zoom
Human Design
Human Design

Na persoonlijke analyse verder gegaan met Living Your Design (Hilversum), Rave ABC en Cartography (Vogelenzang).

press to zoom
EFT
EFT

Emotional Freedom Techniques bij Zonnevlecht, Vlijmen

press to zoom

Connectyin in de Media