Vera Develing

Mijn naam is Vera (*1982, Ede) en via grote omwegen ben ik terug op mijn geboortegrond. Steeds als ik weer een reis heb gemaakt, kom ik hier terug. Blijkbaar heb ik hier nog iets te doen.

Jarenlang heb ik enorm veel spanning opgebouwd en toegelaten in mijn lichaam. Ik volgde de ene therapie na de andere. En ja, het hielp even, maar al snel kwamen de klachten terug. 

 

Tot ik Yin Yoga ontdekte. Nu kreeg ik en al wat ik had opgebouwd de kans te ontspannen. Het lukte om steeds dichter bij de wortel van de klachten komen. Yin Yoga helpt mij herinneren aan wie ik werkelijk ben en zo ontdekte ik mijn echte waarheid in mijzelf. Dit was wat ik nodig had en heb. Hier wilde en wil ik meer over leren.

De opgebouwde spanning van mijn extreem yange bestaan, uitte zich in de ene diagnose na de andere. Fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom (ook wel ME genoemd), burn-out, nekhernia's, depressie, carpaal tunnel syndroom en de ziekte van Lyme... om er maar een paar te noemen. Termen als HSP, hoogbegaafd en hooggevoelig zijn mij zeker niet vreemd en maken dat mijn brein anders bekabeld is en ik de wereld anders beleef.

 

Door te onderzoeken wat de achterliggende oorzaak van mijn pijn of last is, door te luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen heeft, dit te omarmen en mijn eigen waarheid te geloven, ben ik nu zo goed als klachtenvrij. Iedere keer weer herinner ik mijzelf aan wie ik werkelijk ben. Voorbij aan alle klachten, voorbij de "modder," al het denken, verhalen, illusies, idéfixen en patronen is er bij iedereen een prachtige parel met heel veel potentie aanwezig.​ En ik wil heel graag en met veel liefde voor mijn parel zorgen.

En dat is wat mij drijft: om mezelf steeds weer te herinneren aan die parel, aan de liefde, stilte en ontspanning in mij. Ik kies om licht te reizen, om niet alles in mijn rugzak mee te sjouwen en eronder gebukt te gaan. Ik kies ervoor op te ruimen, bagage te herpakken en te herwaarderen om zo nog meer rust, stilte en ontspanning te ervaren.

 

Dat gun ik jou ook! Je bent van harte welkom en neem gerust contact op om te kijken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen of kom voor een gratis proefles of voor een behandeling. Leuk als we een stukje samen op pad kunnen gaan!

Opleidingen vanaf 2015 tot ... de rest van mijn leven!
Yin Yoga
Yin Yoga TT 200u bij De NIeuwe Yogaschool in Amsterdam
Yoga Nidra
Verschillende bijscholingen bij:
- Yogacentrum De Haan, Bussum
- Happy with Yoga, online
- Ananda Yogacentrum, Ellecom
Ademcoach
- Holistisch Ademcoach bij Heleen Ytsma, Herleva

- InnerAxis Breathe to Heal bij Max Strom
Human Design
Na persoonlijke analyse verder gegaan met Living Your Design (Hilversum), Rave ABC en Cartography (Vogelenzang).
Lomi Lomi
Lomi Lomi bij Lotte Kaptijn van Praktijk uit Handen, Den Haag
Ayurvedische Massage
Cursus bij Anand
Thaise Yoga Massage
Cursus bij Anand
Holistic Pulsing
Cursus bij Anand

Let op: anders dan de foto doet vermoeden, vindt deze behandeling plaats met kleding aan, tenzij het onderdeel uitmaakt van Lomi Lomi of Ayurvedische massage.
Access Bars
Access Bars training bij Marloes Valkering van Energy in Motion
Klik hier voor het vervolg

Connectyin in de media

Contact

Vera Develing

      

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

       Ede

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • SoundCloud - White Circle

© 2016-2021 by Vera Develing // Connectyin

Human Design

Na persoonlijke analyse verder gegaan met Living Your Design (Hilversum), Rave ABC en Cartography (Vogelenzang).