Let op: Geen live yogalessen tijdens de lockdown. Wel online les op dinsdagavond. Yin je mee?
Je bent wel van harte welkom voor Massage, Ikigai, Zielsmissie en Human Design coaching. Neem daarvoor gerust contact met mij op of boek meteen.
Yin Yoga is net als pure chocolade...
Wat is Yin Yoga?
Yin Yoga is een heel rustige en ontspannen vorm van yoga. De houdingen zijn meestal zittend of liggend. Doordat je een tijdje in dezelfde houding blijft, krijg je alle tijd om te onderzoeken en te ontdekken waar spanning zit en hoe je dit met behulp van o.a. jouw adem kunt ontspannen.
Yoga en Wetenschap
Er is veel onderzoek gedaan naar yoga waaruit blijkt dat yoga een positief effect kan hebben op stress, rugklachten, slaapproblemen, migraine, pijn en nog veel meer. Lees hier verder.
 
Doordat yin yoga je helpt met vertragen, verzachten, verstillen en het eigenlijk meditatie in beweging is, kan het effect nog groter zijn. Je creëert ruimte waar door je meer rust en ontspanning kunt voelen.
Hoe ziet een les Yin Yoga aan de Stationsweg er uit?
​Je mat ligt al klaar, net als een meditatiekussen en een bolster. Een les yin yoga duurt 75 minuten en daarin mediteer je, beoefen je enkele yin yoga houdingen en sluiten we af met de eindontspanning. De lessen yin yoga bestaan uit maximaal 8 mensen. Je neemt zelf een doek mee die de mat bedekt, een kussentje, een dekentje en trekt makkelijk zittende kleding aan. En verder dompel je je ruim een uur onder in rust en ontspanning...
​​​​Kom het gerust zelf ervaren! Wees welkom wanneer het past.
De les op maandag aan de Stationsweg wordt door Richard Kruize gegeven.

 

"Yinyoga les heeft al zoveel voor mij gedaan!" - Sharon

Contact

Vera Develing

      

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

       Ede

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • SoundCloud - White Circle

© 2016-2020 by Vera Develing // Connectyin