Yin Yoga is net als pure chocolade...
Wat is Yin Yoga?
Yin Yoga is een heel rustige en ontspannen vorm van yoga. De houdingen zijn meestal zittend of liggend. Doordat je een tijdje in dezelfde houding blijft, krijg je alle tijd om te onderzoeken en te ontdekken waar spanning zit en hoe je dit met behulp van o.a. jouw adem kunt ontspannen.
Yoga en Wetenschap
Er is veel onderzoek gedaan naar yoga waaruit blijkt dat yoga een positief effect kan hebben op stress, rugklachten, slaapproblemen, migraine, pijn en nog veel meer. Lees hier verder.
 
Doordat yin yoga je helpt met vertragen, verzachten en het eigenlijk meditatie in beweging is, kan het effect nog groter zijn. Je creëert ruimte waar door je meer rust en ontspanning kunt voelen.
Hoe ziet een les Yin Yoga er uit?
​Je mat ligt al klaar, net als een meditatiekussen, dekentje en als het er is een bolster. Een les yin yoga bij Connectyin duurt 75 minuten en daarin mediteer je, beoefen je enkele yin yoga houdingen en sluiten we af met de eindontspanning en een kopje thee. De lessen yin yoga bestaan uit maximaal 12 mensen en de lessen Yoga bij Burnout uit maximaal 8 mensen waardoor er voldoende aandacht is voor iedereen.
​​​​Kom het gerust zelf ervaren! Wees welkom wanneer het past.

 

"Yinyoga les heeft al zoveel voor mij gedaan!" - Sharon

Ontvang gratis meer rust & ontspanning
  • Facebook - grijze cirkel
  • YouTube
  • SoundCloud - grijze cirkel
Van harte welkom voor:
Contact

Vera Develing

      

       vera.connectyin@gmail.com

       0612786755

       Ede

​​

KvK: 66737206

BTW-id: NL001923133B71

Bankrekening: NL77KNAB0255487983

© 2016-2020 by Vera Develing // Connectyin